Välkommen till oss-Göteborgs Hunddagis!

Vi välkomnar Göteborgs Hunddagis-Dog Royal till Göteborgs Hundkoncern! 

På Göteborgs Hunddagis är  målsättningen att driva den verksamhet de själva skulle önska till  egna hundar och där din hund kan känna sig trygg och glad om dagarna. Dagiset ska kännas som ett andra hem för din hund.

Din hund i trevliga hundrum tillsammans med utvalda hundkompisar. Din hund promeneras och rastas, och får aktivering i aktiveringsrum eller ute i rastgården. Balansen mellan aktivitet och vila är viktig för att hundar ska må bra, så mellan aktiviteterna vilar hundarna ut i sängar och bäddar i sina rum.

Eftersom sinnesstämning smittar av sig har de satsat på att ha en positiv arbetsgrupp som trivs ihop, delar kärleken till hundar och tillsammans skapar en glad och trivsam atmosfär för din hund. Personalen består av utbildade hundinstruktörer och/eller hunddagisföreståndare och fortbildas löpande av både ledningen och externa utbildare.

Både ledningen och dagispersonalen håller sig uppdaterade kring hundträning och jobbar belöningsbaserat med hundarna. Varje hundindivids behov tillgodoses med lämplig aktivering och berikning.

Under samma tak som Göteborgs Hunddagis finns hundfysioterapeuter, hundsim, hundkurser och inomhushallar för hundträning. Dagiset samarbetar med Göteborgs Hundsim och erbjuder  kunderna tilläggstjänster i form av bland annat friskvårdskontroller, simning och vattentrask.

www.goteborgshunddagis.se