GrundareGrundare till Göteborgs Hundkoncern är Tina Gavling, som själv driver flera hundföretag i Göteborg. Hon såg möjligheten att genom en paraplyorganisation kunna nå ut till fler och samla fler företag under samma namn, 
alla med sin egen touch men med flera gemensamma nämnare.

Tina driver förutom Göteborgs Hundkoncern även Kungliga Hundar, Göteborgs Hundarena och Royal Dog Education. Hon var även med och startade upp Göteborgs Hundsim innan det togs över av nuvarande ägarna. Tina har många hundutbildningar i ryggsäcken och tränar/tävlar hund aktivt inom många olika hundsporter.

Med sex stycken bracco italiano och en strävhårig vorsteh har hon fullt hus på hundfronten. Med sju stora jakthundar i flocken blir det mycket fysträning av hundarna, allt ifrån bikejoring till simning och vattentrask. Tinas hundar jagar praktiskt och startas på jaktprov, och det finns fyra jaktchampions i huset. Hennes strävhåriga vorsteh Qrut är även fullbrukschampion.  

I sin kennel Royalty Rocks har Tina som ambition att föda upp sunda och friska jakthundar som också är trevliga och älskade familjemedlemmar. Hon har tidigare även fött upp rhodesian ridgeback.